Ismét gondok a ceglédi és szolnoki vasútvonalakon, két vonat pedig nem várt puszit adott egymásnak

Megosztás

A MÁV-nak sikerült két saját szerelvényét úgy irányítani, hogy oldalról összekoccanjanak, már semmi sem lehetetlen. Jókora késést okoztak ezzel az érintett járatoknál, de a szolnoki és ceglédi vasútvonalak is hozták a formájukat.

Kedden délután Kecskemét vasútállomáson összeért a Lajosmizse felől érkező szerelvény a Hetényegyháza állomásra induló személyvonattal. A baleset okozta forgalmi zavar miatt a Kecskemétről 14:15-kor Hetényegyházára, valamint a Hetényegyházáról 14:37-kor induló vonatok nem közlekedtek. A többi vonat 10-20 perc késéssel haladt – adta hírül a Mávinform.

Reggel pedig járműhiba a ceglédi vonalon. A Ceglédről a Nyugati pályaudvarra 7:48-kor induló Z50-es vonat (2817) nem közlekedett járműhiba miatt. Az utasai a Ceglédről 8:18-kor induló Z50-es vonattal (2847) utazhattak.

Még tegnap esti hír: A Kecskemétről 19:01-kor Szolnokra indult S220-as vonat (37118) az indulást követően meghibásodott, ezért visszahúzták Kecskemétre, ahonnan utasait pótlóbusz szállította tovább Lakitelekig. Lakitelektől jelentős késéssel közlekedhettek tovább az utasok.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek